NotBadBand

TERVETULOA KOTIIN (NotBadBand)

Hinta: 22,00 €

Tuotetiedot

Levy on ilmestynyt joulukuussa 2015 monen vuoden odotuksen ja puolentoista vuoden ahkeran äänitysvaiheen jälkeen. Soittajat ovat matkan varrella osittain vaihtuneet ja uutta vauhtia on välillä haettu. Levyn kappaleet ovat vuosilta 1995-2014 sisältäen aiemmin julkaisemattomia Jari Mäkisen kirjoittamia lauluja raikkaina, monipuolisina sovituksina. Levyllä kuullaan bändin lisäksi soittajina myös Anne Eirolaa (huilu), Seppo Eirolaa (sello), Lassi laamasta (alttosaksofoni) ja Juha Ketolaa (trumpetti).

Tervetuloa kotiin -levyn keskeinen sanoma on kertoa siitä, että Taivaan Isä on aivan tavattoman ihastunut juuri sinuun. Hän on sinut ihmeellisesti luonut. Sinä olet Hänen ideansa ja Hänen varauksettoman, ikuisuuteen asti kestävän rakkautensa tuote ja kohde. Jotta sinä voisit oppia tuntemaan Hänet, Hän lähetti Poikansa Jeesuksen tänne maailmaan kertomaan meille ihmisille, millainen Isä meillä oikeasti on. Rakkautensa suuruuden Isä näytti uhraamalla oman rakkaan Poikansa ristillä. Jeesus kuoli ja sovitti meidän jokaisen synnit ja voittamalla kuoleman avasi tien Isänsä luo ja kotiin.
Isä haluaa olla ”Isi, Iskä, Daddy, Papa” myös sinulle. Ovi on auki Isän kotiin ja syliin. Sinun ei ensin tarvitse olla jonkin tietynlainen tai täyttää jotain mittaa. Riittää, että valitset tulla, sellaisena kuin olet. Isä odottaa. Ja iloitsee sinusta. Hän rakastaa sinua. Valtavasti. Tervetuloa kotiin!

Hinta: 22,00 €
Tuotetta saatavilla.